Utmaningar

En av de bästa sakerna med att vara egen är ju som jag skrev i mitt 5-årsinlägg att jag kan jobba med att utmana mig själv när jag känner att jag har energin att göra det.

Nu har jag verkligen utmanat mig själv genom att vara med i Projektledarpodden och prata om att starta eget, projektledning och lite annat. Jag har dock inte kommit så långt att jag har vågat lyssna på avsnittet själv utan tre väl valda personer har fått lyssna igenom det och gett mig feedback.

Så nästa utmaning blir att lyssna på vad jag faktiskt svarade på Mattias frågor. 🙂

Mattias Ejbe är en person som jag själv bjöd ner som talare på en VD-träff som vi hade inom Göteborgs Stad 2015 eller 2016 för att prata om projektledning. När han såg att jag hade haft eget företag i 5 år så kontaktade han mig och föreslog att jag skulle vara med i hans podd.

Glöm aldrig vilket stort kontaktnät ni faktiskt har.