Lästips – Börja göra!

En härlig bok av Johan Book, Niklas Delmar och Emma Egnell, gänget bakom Hej Engagemang!

Hej Engagemang! har jag följt på Linkedin i flera år nu och njutit av deras härliga inlägg och deras träffsäkra bilder och jag blev precis lika glad när jag öppnade Börja göra!

En perfekt blandning som startar med en genomgång av vilka teorier de har baserat sitt arbetssätt på, sedan kommer ett kapitel om Medarbetarskap (Niklas) ett om Ledarskap (Johan) och ett om Medarbetarkommunikation (Emma) som innehåller reflekterande texter och övningar.

Helt fantastiskt, och allt skrivet med ett lättsamt språk och med deras underbara bilder. Det enda som blir ett problem för mig är att jag inte vill skriva i boken eftersom den är så fin 🙂

Enligt mig en perfekt bok att njuta av i hängmattan och framför kaffekoppen i sommar (istället för korsordet).