Vad kan jag hjälpa er med?

Jag har mina absoluta styrkor inom de mer mjuka parametrarna inom byggbranschen. Jag brinner framförallt för människor och team och att alla ska må bra och ha roligt på jobbet. Jag gillar ordning och reda (till en bra nivå) och ogillar energiläckage och felanvändande av kompetenser. 

Samverkansledare/samverkanscoach

Söker ni en samverkansledare eller en person i projektledningen som arbetar mer dagligdags med samverkansfrågor (kanske i rollen som biträdande projektledare eller samverkanskoordinator) så kan ni läsa lite mer här. Jag tar gärna kortare uppdrag som stöd/bollplank för egna samverkansprocesser, interna utbildningar, hjälp med anbudsgenomläsningar eller övningar inför presentationer/intervjuer. Jag utgår antingen från det som ni har, eller från byggherrarnas struktur ihop med ISO44001.

Mentor

Jag är redan ideell mentor på Chalmers mentorsprogram Ventor (för tredje omgången i år) men jag kan även plockas in som mentor för till exempel yngre medarbetare. Jag har olika förslag på upplägg som löper på 6 månader, där det finns allt ifrån telefonavstämningar och bollplank till att jag är med och “skuggar” personen ute på arbetsplatsen och hjälper dem att navigera i deras verklighet.

Verksamhetsutveckling

Är ni ett mindre företag som inte har någon eller som bara har en ensam verksamhetsutvecklare så kommer jag gärna in och hjälper er att tydliggöra er verksamhet. Vill ni förbereda er för en samverkanscertifiering så kan jag hjälpa till med att väva in ISO44001 i era rutiner. Mer information hittar ni här.

Föreläsningar, presentationer eller workshops

Jag kan komma och prata om byggbranschen, kvinnor inom bygg, jämställdhet, samverkan och vad som förväntas av hela företaget (både som entreprenör och beställare) och liknande ämnen på till exempel ledningsgruppsmöten, avdelningsmöten, kick-off eller liknande.

Tillfällig chef

Om ni har en pågående rekrytering som drar ut på tiden eller om ni vill ha tid att fundera på om ni ska ersättningsrekrytera eller passa på att rekrytera för framtiden, eller om ni har en grupp som behöver föras i en viss riktning innan den nya chefen kommer så kan jag gå in och hjälpa mer under tiden. I dagens förändringstakt så behöver alla grupper en ledare som har tid. Läs mer här.

Förändringsledare

Står ni inför stora projekt som innebär förändringar för era medarbetare, behöver ni förstärkning till era verksamhetsutvecklare eller er interna projektledare så hjälper jag gärna till. Läs mer här.