Poddar till semestern del 2

Här kommer lite mer tips från “podd-djungeln”.

Det finns ett företag som heter HejEngagemang som har både en blogg och en podd. Podden finns åtminstone på deras hemsida, på spotify och på podcaster på iphonen och heter Engagemangspodden. Deras avsnitt har lockande titlar som Recept för ett framgångsrikt förändringsarbete och Vilka faktorer påverkar egentligen mitt engagemang?

Byggpoddar

Det finns en liten härlig podd som heter Samhällsbyggnadskvinnor, som jag har hittat på Spotify. Det är en tjej som heter Amanda Ekdal som har goa samtal med engagerade kvinnor inom bygg som berättar om sina arbeten. Avsnitten är ungefär en timma. Perfekta för promenaden.

Sen finns det en som heter Samhällsbyggarpodden, finns på podcaster och spotify åtminstone, avsnitten är ca en halvtimma långa. Det är en bra podd men får mig inte att vilja “binge-lyssna”.