Lästips – Trust is the new currency

Trust is the new currency – how to build trust, attract the right partners and create wealth through business and investments är en rykande färsk bok skriven av Sheila Holt och Fredrik Sandvall. Fredrik är en svensk superentreprenör som jag lärde känna när vi var barn och som redan då såg till att det hände saker och att alla mådde bra och hade kul 🙂

Det är så himla spännande att se vad alla gamla kompisar har lyckats göra med sina liv. Fredrik verkar i London och började arbeta med Sheila för ungefär 5 år sedan.

Boken har ett bra resonemang om hur man bygger upp förtroende från grunden, vilka roller man ska tänka på när man bygger företag samt hur man sätter ihop allt för att nå de resultat man efterlängtar.

Boken har en bra struktur med en sammanfattning i början och är tydlig och professionellt skriven men ändå personlig. Sen bygger deras resonemang på trianglar och det gillar jag, det gör att jag får en bra bild att koppla resten av informationen till. Boken täcker upp både övergripande resonemang och små handfasta tips som man kan börja tänka på direkt.

Jag gillade den och kommer att komma tillbaka till den och mina anteckningar när jag har landat lite i den.

Den finns på bokus och adlibris och säkert på fler ställen.