Podd-tips

Jag upptäckte en (för mig) ny podd i veckan, nämligen Hela Kedjan som är en samhällsbyggnadspodd där duktiga Nima Assadi intervjuar olika personer inom samhällsbyggnadsbranschen. Poddavsnitten varierar mellan ungefär 40 minuter och drygt en timma och podden är professionell och lämpar sig perfekt för en promenad.

Jag hittade dit eftersom jag var väldigt nyfiken på att lyssna på min gamla kursare Stefan Lindbäck prata om Lindbäcks Bygg och deras utveckling. Det var ett bra samtal med en VD som kan sin verksamhet, och på ett självklart sätt bryr sig om totalekonomi, hållbarhet och sin personal. Han pratar om utveckling ihop med leverantörer som bygger på tillit och förtroende för att vässa slutprodukten och om hur man överlever nästa lågkonjunktur.

Stefan kan du lyssna på i det senaste inlägget och podden hittar du på itunes, acast och spotify.