Lästips – To team or not to team

To team or not to team är skriven av Stefan Söderfjäll. Det är en otroligt behaglig bok att läsa, tydligt och flödande språk och ändå kopplat till forskning.

Han har bra exempel inom flera branscher som gör att det är lätt att sätta sig in i vad han menar. Boken tar upp allt från team och psuedoteam till ledarskap och feedback.

Det enda som känns lite jobbigt för mig är att det inte finns en koppling från den löpande texten till den föredömliga referenslistan, det innebär att om man vill läsa mer om något så krävs det en hel del för att lista ut vilken referens som beskriver just det.

Men som en enkel uppslagsbok och en lättläst bok som får en att tänka efter så är den superbra. Även om den är lättläst så är den full med fakta och det kan vara bra att ha en penna i handen för att markera och notera lite egna tankar.