Lästips – Partneringboken

Partneringboken är skriven av John Hane och Malin Österberg två erfarna och välkända personer inom Samverkans-/Parteringbranschen.

Den här boken tar upp ALLT inom samverkan i Byggbranschen, det är juridik, LOU, nya standarden, kontrakt och mycket fakta samtidigt som det är anekdoter och verkliga händelser som beskrivs för att illustrera vad som kan hända.

Jag kan verkligen rekommendera den här boken som en heltäckande startbok med väldigt tydliga och bra referenser för den som vill läsa mer. För mig andas den här boken verkligen samverkan då både John och Malin bjuder så generöst på sina erfarenheter till en så låg kostnad. Boken baserar sig på den kurs som de håller ihop hos EGA i partnering men där kursen såklart ger ännu mer kött på benen.

De har övat mycket på att hålla kurser, seminarier och samverkansövningar online så jag kan verkligen rekommendera den om ni är mer nyfikna.

Boken finns att köpa här hos Svensk byggtjänst.